Boka föreläsning

Föreläsningar

Man får helt enkelt följa med på min resa från blyg, försiktigt och osäker till en spontan, äventyrlig och adrenalinsökande kille som tar för sig av livet. Sjävklart kommer detta inte helt utan konsekvenser, så den 23:e Januari 2014 var olyckan framme som förändrade mitt liv. En klätterolycka där jag föll 12 meter rakt ned i golvet, krossade båda fötterna, bröt ryggen och hamnade i rullstol. Jag kommer berätta om olyckan som vände upp och ned på mitt liv, men också hur jag på dagen ett år efter olyckan lyckades bestiga Kilimanjaro, springa Göteborgs Varvet och genomföra ett triathlon.

Med rätt inställning, positivitet och tålamod kommer man långt

Mitt mål med föreläsningarna är att sprida inspiration. Jag pratar om vikten av att ha en vision, delmål och att faktiskt våga dela med sig. Att jobba full tid, familjevardagen och ändå hinna med träningen, ja där har vi det klassiska livs-pusslet men det går. Jag försöker med glimten i ögat och en positiv framtoning förmedla ett budskap att livet är inte över för lite motgång. Att göra det bästa av situationen och gärna med ett leende på läpparna.

Kan jag, kan du!

Om ni som företag, förening eller sällskap behöver lite motivation i vardagen så hör av er. Så länge: -sluta grubbla, kör bara

Boka föreläsning