Wings for Life world run 2016

Min uppladdning inför årets upplaga av Wings for Life world run såg lite annorlunda ut i år. Förra omgången så laddade jag för nytt rekord och satsade på milen för fösta gången efter olyckan medan i år så handlade det mer om att ställa upp. Det är tjusningen med detta fantastiska lopp. Alla kan delta och framför allt att allmänningsavgiften går oavkortat till ryggmärgsforskningen.

Så åter till uppladdningen som verkligen ”kick startade” med en rejäl smäll.

Störst går först, tänkte lastbilen och bytte fil.

volvo-lastbil-ambulans-bilolycka-tur

Solbrillorna på, radion på högsta och suktande efter första morgon koppen rattandes mot jobbet då en lastbil byter fil. Han klipper som tur var bakdörren och inte min, sen flippar han bilen längst med sin front (som bilden illustrerar) samtidigt som låten i högtalarna byts.

I cirka hundra meter blir jag tryckt längst E6:an. Helt sidledes glider vi fram och kikandes genom passagerarrutan klingar ”If I were sorry” som ett bakgrundsljud till en dålig bilscen samtidigt som däcken skriker.

Han stannade tillslut då han hade reagerat på något konstigt ljud som han formulerade det, ställt sig upp och då sett mitt takräcke. Jag fick erfara att man inte har mycket att sätta i mot en lastbil, utan det var bara att glida med.

Jag är bara glad att det gick så bra som det gjorde. Bilen blev skrot, jag fick lite spänningar i nacken och chaffisen fick sig en tankeställare. Morgon-kaffen fick jag ta på bensinmacken ihop med polisen väntandes på bärgan.

Trots starten på veckan så klämde jag in några gympass, en sväng i skogen, en fisketur och två dagars inflyttningsfest 🙂

rose-sommar-inspiredh-gott

lopning-skog-asics-blommor

Den söndagsmorgonen när vi skrapade ihop gänget kändes rejält minst sagt. Fast vi alla hade ju ett mål. Vi skulle till Kalmar, bidra och springa ett välgörenhetslopp.

Man får inte glömma det Mårten sa från scen några minuter innan start.

-”Ut, ha skoj och le”

inspiredh-wfl-lopning-squad

Här stod vi för andra året i rad. Några för första gången, en som sprungit loppet i Indien och en som aldrig någonsin deltagit i en tävling. Vi bestämde innan att vi skulle hålla ihop och målet var att springa över Ölandsbron innan mållinjebilen kom ikapp.

Jag skojade lite innan när förra bilden lades upp. -”Helgens synder skall vaskas på Ölandsbron” vilket det bokstavligt talat ledde till och låter resten vara osagt 😉

olandsbron-wfl-mycket-folk-inspiredh

gladje-wfl-inspiredh-spring

spring-olandsbron-gladje-inspiredh

Lite väderbitna med en ganska ifrågasatt uppladdning, lite sämre vätskekontroller då muggarna var slut och jäkligt trötta ben men återigen så fick vi en fantastisk dag med klockrent väder, gott gäng och uppnådda mål.

Till nästa upplaga av detta fantastiska lopp så utlovar jag nya matchtröjor, många leenden och en jäkla go bira efter 🙂 Alla är välkomna i team INSPIREDH och det spelar ingen roll om man går, springer eller rullar.

Detta lopp är verkligen för alla där vi tillsammans springer för dem som inte kan.

mal-seger-bild-team-inspiredh

p.s. Många tycker att jag har sådan otur hela tiden. Mitt enda svar är att jag har sån jäkla tur hela tiden. Du kan för det mesta vända det till det positiva, ta med er det 😉

inspiredh-intervju-scen-inspiration